Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Βάζουν λουκέτο τα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Λουκέτο βάζουν τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ στις...



7 και 8 Ιανουαρίου (Παρασκευή και Σάββατο). Οι πράκτορες διαμαρτύρονται για το νέο τρόπο φορολόγησής τους.
Ζητούν να καταργηθεί η υποχρέωση τήρησης βιβλίων την οποία προβλέπει ο νέος φορολογικός νόμος.
«Το υπουργείο (Οικονομικών) δεν έχει βρει την απαιτούμενη λύση στο φορολογικό μας πρόβλημα που προέκυψε από ...την μεταφορά των πρακτορείων στο λογιστικό προσδιορισμό», αναφέρει η Ομοσπονδία των Πρακτόρων, τονίζοντας:

«Πρόσφατα καλέσαμε τους αρμόδιους και τους ενημερώσαμε για την απόφαση της γενικής συνέλευση για απεργία στις 7 και 8 Ιανουαρίου και επαναλαμβανόμενες σε τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι να αποφασίσουν την επίλυση του προβλήματός μας για όσο καιρό και αν χρειαστεί».

Οι πράκτορες ζητούν επίσης την αποκλειστική διάθεση όλων των παιχνιδιών της ΟΠΑΠ μέσα από τα πρακτορεία, φοβούμενοι την απελευθέρωση της αγοράς τυχερών παιχνιδιών, κυρίως μέσω ίντερνετ αλλά και το άνοιγμα της αγοράς σε ξένες εταιρείες στοιχημάτων - δίνοντάς τους το δικαίωμα να ανοίξουν ακόμη και πρακτορεία,  που σχεδιάζει η κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.