Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Συνελήφθησαν δουλέμποροι με κλεμμένο αυτοκίνητο!

Στην περιοχή του Πέπλου, στον Έβρο, συνελήφθησαν από αστυνομικούς συνοριοφύλακες, μαζί με άνδρες της FRONTEX...



16 λαθρομετανάστες, καθώς και ο δουλέμπορος που τους μετέφερε με κλεμμένο αυτοκίνητο στη χώρα μας.
Όλα ξεκίνησαν χθες στις 11.00 τη νύχτα, όταν εντοπίστηκε ομάδα 16 ατόμων να κινείται στην αγροτική περιοχή Τυχερού Έβρου, η οποία αμέσως τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση.

Μετά από τετράωρη πεζοπορία κατέληξαν στην περιοχή του οικισμού Πέπλου Έβρου, οπότε και εντοπίσθηκαν 2 οχήματα να κινούνται κοντά στην περιοχή όπου βρίσκονταν κρυμμένοι οι λαθρομετανάστες.

Το ένα όχημα απομακρύνθηκε από την περιοχή και αναζητείται. Στο δεύτερο όχημα επιβιβάστηκαν 8 άτομα από την ομάδα των λαθρομεταναστών και αμέσως ο οδηγός του οχήματος κινήθηκε προς την έξοδο από τον αγροτικό δρόμο, οπότε επενέβησαν οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τον οδηγό του και τους λαθρομετανάστες.

Στη συνέχεια συνελήφθησαν και οι υπόλοιποι λαθρομετανάστες όπου ανέμεναν στο σημείο για την επιβίβασή τους από άλλο όχημα.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι για το όχημα που κατασχέθηκε, είχε δηλωθεί κλοπή από τον ίδιο τον οδηγό, ο οποίος σχεδίαζε σε περίπτωση που τα έβρισκε σκούρα να το παρατούσε στο σημείο και να έφευγε, δημιουργώντας έτσι, άλλοθι. Είχε πάρει για το κάθε κεφάλι 2.000 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.