Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Μαλλί με μαλλί πιάστηκαν δύο βουλευτίνες του ΠΑΣΟΚ

Άστραψε και βρόντηξε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σούλα Μερεντίτη εναντίον της...


Κατερίνας Μπατζελή στην συνεδρίαση του ΚΤΕ για τον αναπτυξιακό νόμο.

Μόλις ο Υπουργός Ανάπτυξης ολοκλήρωσε την ενημέρωση των βουλευτών του κόμματος του και έκλεισε πίσω του την πόρτα, δυνατές γυναικείες φωνές ακούστηκαν στους διαδρόμους της Βουλής.

Η Σούλα Μερεντίτη με φραστικά πυρά... τα οποία αντηχούσαν σε όλο το κοινοβούλιο... επιτέθηκε κατά της συναδέλφου της και πρώην Υπουργού Κατερίνας Μπατζελή. Αιτία στάθηκε η ανάθεση της εισήγησης του νομοσχεδίου για την εξυγίανση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, μία διαδικασία την ευθύνη της οποίας έχει η Κατερίνα Μπατζελή.

Η πρόθεση της πρώην υπουργού να αποκλείσει τη Σούλα Μερεντίτη και να ορίσει εισηγητή τον Θανάση Παπαγεωργίου εξόργισε την βουλευτή Τρικάλων.

" Ποια είναι αυτή που δεν έχει κοινοβουλευτική εμπειρία να λέει ότι εγώ δεν είμαι ικανή να εισηγηθώ ένα νομοσχέδιο; Τι κοινοβουλευτική ομάδα είναι αυτή; Πώς τολμάει να θίγει την αξιοπρέπεια ενός συναδέλφου;"’, ακούστηκε να λέει η Σούλα Μερεντίτη χτυπώντας το χέρι της στο τραπέζι. Η Κατερίνα Μπατζελή σε μία προσπάθεια να ηρεμήσει τα πνεύματα απάντησε : "Δεν θίγεται κανενός η αξιοπρέπεια" . Λίγα λεπτά αργότερα η Σούλα Μερεντίτη αποχώρησε εμφανώς εκνευρισμένη από την αίθουσα κλείνοντας δυνατά πίσω της την πόρτα.

(Real)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.