Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Νέες αιματηρές συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών στην Πάτρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μάχη μεταξύ των ομάδων αλλοδαπών για τον έλεγχο του λιμανιού της Πάτρας συνεχίζεται, με ακόμη ένα αιματηρό επεισόδιο να καταγράφεται στο σήριαλ της...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




ανεξέλεγκτης βίαιης αντιπαράθεσής τους. Οι δύο ομάδες μάχονται σχεδόν καθημερινά για το ποιος θα πάρει τον έλεγχο των συρματοπλεγμάτων του λιμανιού και ζητούν από τους αλλοδαπούς - ακόμη και συμπατριώτες τους - που θέλουν να πηδήξουν τον φράχτη για να κρυφτούν σε κάποιο φορτηγό, με προορισμό την Ιταλία, χαράτσι ύψους 50 ευρώ!
Στις 19.00, χθες, Αφγανός  μαχαίρωσε Παλαιστίνιο, έξω από την Πύλη 7, του λιμανιού. Συμπατριώτες του Παλαιστίνιου όρμησαν με ξύλα, μαχαίρια και πέτρες κατά του δράστη, τον οποίον έσπευσαν να υπερασπιστούν συμπατριώτες του, Αφγανοί. Αποτέλεσμα ήταν το λιμάνι, για ακόμη μία φορά, να μετατραπεί σε πεδίο μάχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.