Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Έπιασαν έμπορο με σχεδόν 100 κιλά ναρκωτικά

Στις 6.15 τα ξημερώματα, στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, συνελήφθη 45χρονος Αλβανός, ο οποίος με το αυτοκίνητό του, ήταν ο προπομπός...




στο Ι.Χ. που οδηγούσε άγνωστος δράστης και μετέφερε ναρκωτικές ουσίες. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε χρηματικό ποσό. Ύστερα από αναζητήσεις, εντοπίστηκε το δεύτερο όχημα και σε σήμα των αστυνομικών ο οδηγός αυτού δεν σταμάτησε, ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ λίγη ώρα αργότερα, το εγκατέλειψε σε χωμάτινο δρόμο, κοντά στην Ε.Ο. Ιωαννίνων – Κακαβιάς και τράπηκε σε φυγή. Εντός του οχήματος βρέθηκαν 98 κιλά ακατέργαστης κάνναβης. 

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο όχημα με τα ναρκωτικά είχε κλαπεί στις 3-12-2010 και η κλοπή του είχε δηλωθεί από τον ιδιοκτήτη του στο Τ.Α. Παγκρατίου. Οι ναρκωτικές ουσίες, τα 2 οχήματα και το χρηματικό ποσό, κατασχέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.