Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

25χρονος...νταής ο δράστης του "μακελειού" στο σχολικό γλέντι του Ρεθύμνου

Ο δράστης του αιματοκυλίσματος του γλεντιού σχολείου, σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, στο Ρέθυμνο είναι 25χρονος "νταής", ο οποίος...




στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, για Ν. Περί όπλων και ζωοκτονία, αναζητείται, αφού έχει εξαφανιστεί. Όπως διαπιστώθηκε, ο δράστης λίγο πριν τραβήξει όπλο, για ασήμαντη αφορμή διαπληκτίστηκε με τον πρόεδρο του 15μελούς ανωτέρω Λυκείου, τον οποίο στη συνέχεια πυροβόλησε 2 φορές με πιστόλι, που κατείχε παράνομα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στο λαιμό. Επίσης, από τους  πυροβολισμούς τραυματίστηκε κι άλλο ένα παιδί, στο χέρι. Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 κάλυκες των 9 mm. Και τα δύο παδιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, εκ τον οποίων ο πρόεδρος του 15μελούς στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.