Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Θαλάσσια καταδίωξη με πυροβολισμούς στον Ναύσταθμο της Ελευσίνας!

Τρομοκράτες, έμποροι ναρκωτικών οι κακοποιοί του κοινού ποινικού δικαίου; Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα...




ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται - τουλάχιστον επισήμως - από το λιμενικό ούτε από το ΓΕΝ.

Η πρωτοφανής θαλάσσια καταδίωξη εκτυλίχθηκε στο διάστημα μεταξύ 12.00 και 3.00 τα ξημερώματα, ενώ έπεσαν και πυροβολισμοί, κυριολεκτικά μπροστά τα μάτια του προσωπικού βάρδιας όλων των πολεμικών σκαφών που βρίσκονταν στο Ναύσταθμο.

Ριπές αυτομάτων όπλων από τους ειδικούς φρουρούς που φυλάσσουν τον Ναύσταθμο και επικίνδυνοι ελιγμοί με υψηλές ταχύτητες από τα τρία άγνωστα σκάφη δημιούργησαν ένα πρωτοφανές σκηνικό, μέσα στη μεγαλύτερη και σημαντικότερη ναυτική βάση της χώρας. Τα τρία σκάφη που εντοπίστηκαν από τους ειδικούς φρουρούς του Πολεμικού Ναυτικού δεν υπάκουσαν στα σήματά τους αναπτύσσοντας ταχύτητα και προσπαθώντας να διαφύγουν.
Το γεγονός πως η καταδίωξη εξελίχθηκε μέσα στην «καρδιά» του ΠΝ, αλλά και πως δεν είναι η πρώτη φορά, καταδεικνύει από μόνο του τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.