Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Συνέλαβαν ανδρόγυνο - ληστές κοσμηματοπωλείου

Το αδίστακτο ζευγάρι ληστών, ένας Αλβανός και μία Ελληνίδα, είχαν ληστέψει κοσμηματοπωλείο στη Νέα Σμύρνη. Δε δίστασαν ακόμη και να πυροβολήσουν τους αστυνομικούς που τους κατεδίωξαν προκειμένου να διαφύγουν με τη λεία - μαμούθ, αξίας...




300.000 ευρώ! Πρόκειται για έναν 33χρονο Αλβανό και μία 28χρονη Ελληνίδα, οι οποίοι μαζί με ακόμη δύο άτομα που αναζητούνται, στις 4 Δεκεμβρίου του 2010 εισέβαλλαν  σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Σελευκίας, στη Ν. Σμύρνη και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη και αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας -300.000- ευρώ. Στη συνέχεια όταν εντοπίσθηκαν από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, στην οδό Π. Ράλλη, πυροβόλησαν ενμαντίων τους , 6 φορές.
Στη κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν : χρυσά δακτυλίδια, αλυσίδες, ρολόγια, κινητά τηλέφωνα, φυσίγγιο πυροβόλου όπλου, βαριοπούλα, κόφτης κ.α. αντικείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.