Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Γέμισε η Αθήνα... βαποράκια

Μαζική "απόβαση" από αλλοδαπούς - βαποράκια στην Αθήνα. Δεν πρόφταιναν οι αστυνομικοί της Δίωξης να συλλαμβάνουν τροφοδότες στις πιάτσες ναρκωμανών, με κάθε είδους ουσία...




Την Πέμπτη, στις 18.30 στο Παγκράτι, στην οδό Δικαιάρχου 100-102, συνελήφθη 30χρονος Ιρακινός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 70 γραμμάρια ηρωίνης και μία ζυγαριά ακριβείας. 

Την ίδια ημέρα, στις 23.00 στο Χολαργό, στη Λεωφ. Μεσογείων 268, συνελήφθη 35χρονος, υπήκοος Βοσνίας, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο φρουρούμενος, γιατί υποβαλλόμενος σε χειρουργική επέμβαση, βρέθηκαν στην κοιλιακή του χώρα 83 πλαστικοποιημένες κάψουλες με ναρκωτικά, τα οποία κατασχέθηκαν.    

Χθες,στις 2.10 τα ξημερώματα, στα Καμίνια, στη συμβολή των οδών Δωδεκανήσου και Αραχώβης, συνελήφθη 43χρονος Αλβανός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν 79,7 γραμμάρια ηρωίνης. 

Λίγο αργότερα, στις 12.00 το μεσημέρι, στην Αθήνα, στην οδό Μύρων 22, συνελήφθη Έλληνας, γιατί στην κατοχή του είχε 194 γραμμάρια ηρωίνης, 1.091 γραμμάρια υγρής μεθαδόνης και 2 ζυγαριές ακριβείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.