Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Φέρε πίσω το… επίθετό μου

Φέρε πίσω το… επίθετό μου Πρόκειται για το νέο «επεισόδιο» της αντιπαράθεσης ανάμεσα στον επιχειρηματία Χρήστο Ντούβλη, που κατάγεται από τη Πύλη (ξάδερφος της Στέλλας Ταμήλου) και την εν διαστάσει σύζυγό του, πορνοστάρ Μαριάννα...

 

Με αγωγή που κατέθεσε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, ο κ. Ντούβλης αξιώνει, η πρώην σύντροφός του να μην χρησιμοποιεί το όνομά του και της απαγορεύει να «υπογράφει» με το επώνυμό του, καθώς έτσι προσβάλλει την προσωπικότητά του και διασύρεται.

Εκείνο, φυσικά, που έκανε το «ποτήρι» να... ξεχειλίσει ήταν η κυκλοφορία του ροζ DVD («ένα σκληρό πορνό», όπως αναφέρει η αγωγή, «το οποίο μάλιστα κυκλοφόρησε στα video club και τα περίπτερα»).

«Ευθύς μόλις κυκλοφόρησε η επαίσχυντη αυτή πορνοταινία, όπου η καθ’ης, εν διαστάσει σύζυγός μου, νύφη του πατέρα μου και μητέρα του παιδιού μας, εμφανίζεται να προβαίνει σε πράξεις σκληρού πορνό και μάλιστα ταυτόχρονα με δύο άνδρες-πορνοστάρ, ο πατέρας μου υπέστη υπερτασιακό επεισόδιο με κίνδυνο ισχαιμίας» αναφέρει σε ένα σημείο της η αγωγή, ενώ σε άλλο τονίζει: «Όσον αφορά το παιδί μας, είναι πλέον ή βέβαιο ότι θα αντιμετωπίζει τη χλεύη και τα κακεντρεχή πειράγματα των συμμαθητών του, με ό,τι αρνητικό αυτό συνεπάγεται για την ψυχική του υγεία, αλλά και το μέλλον του, κοινωνικό και επαγγελματικό ».

Τι άλλο να πάθει ο άνθρωπος…

 

(kosmoslarisa)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.