Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Η οικογένεια του 23χρονου δεν ήθελε στην κηδεία ΚΑΝΕΝΑΝ από την Πολιτεία

Προδομένοι αισθάνονται οι γονείς του 23χρονου Ιωάννη Ευαγγελινέλη από την Πολιτεία. Θεωρούν ότι ο γιος τους πήγε σαν πρόβατο επί σφαγή στην ενέδρα θανάτου των αδίστακτων ληστών...



Με επίσημη ανακοίνωσή της, η πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δεν παρέστη στη νεκρώσιμη ακολουθία του αδικοχαμένου αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ, Ιωάννη Ευαγγελινέλη, σεβόμενη την επιθυμία της οικογένειάς του να παραβρεθούν σε αυτήν μόνο συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του.
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εκφράζει για ακόμη μια φορά τη βαθύτατη οδύνη της για τον αποτρόπαιο θάνατο των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, Ιωάννη Ευαγγελινέλη και Γιώργου Σκυλλογιάννη, συμμετέχει στο βαρύτατο πένθος της Ελληνικής Αστυνομίας και των οικείων τους και δεσμεύεται να αναλάβει όλα εκείνα τα μέτρα για τη στήριξη των οικογενειών τους.

1 σχόλιο:

  1. kalo ta3idi k silipitiria stin oikogeneia...k euxomai meca apo tn kardia mu na bre8oun polu grhgora oi DOLOFONOI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.