Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

4ήμερη απεργία στα ΜΜΕ

Τέσσερις ημέρες  χωρίς ειδήσεις, χωρίς εφημερίδες, χωρίς ενημέρωση στο ραδιόφωνο...




Το Διασωματειακό των ΜΜΕ αποφασίζει αύριο - κατά πάσα πιθανότητα - για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, μέχρι οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων να δεχθούν την υπογραφή τη συλλογικής σύμβασης εργασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, αναμένεται να ανακοινωθεί η προκήρυξη δύο 48ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών από τις 6 μέχρι και τις 9 Απριλίου.

Ωστόσο, κανείς από τα Σωματεία των εργαζομένων, παρά την απαίτηση της βάσης, δε δείχνει να αναλαμβάνει την πρωτοβουλία οι απεργίες να κλιμακωθούν ώστε να πέσει "μαύρο" στο σήμα των καναλιών, να γίνουν μπλόκα στα πιεστήρια για να μην τυπωθεί κανένα έντυπο και να μην εκπέμπει ταυτόχρονα κανένα ραδιόφωνο.

1 σχόλιο:

  1. Τουλάχιστον θ' απαλλαγούμε έστω και προσωρινά από την μαύρη προπαγάνδα των καθεστωτικών media περί Μνημονίου και αναδιάρθρωσης. Διαβάστε ένα βιβλίο, χαλαρώστε ευχάριστα ακούγοντας ένα CD κλασικής μουσικής ή παρακολουθήστε μια ταινία σε DVD ή Blu-Ray, κάνει καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.