Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Συνταξιούχος παρέδωσε 800 ευρώ που βρήκε σε ΑΤΜ!

Πήγε να κάνει ανάληψη με την κάρτα του και βρήκε 800 ευρώ! Κι επειδή γνωρίζει πώς είναι να ζει κάποιος με λίγα χρήματα...




δε σκέφτηκε ποτέ να τα καρπωθεί. Αντιθέτως, πήρε τα χρήματα από την σχισμή του μηχανήματος, μαζί με την απόδειξη που είχε βγάλει και κρεμόταν από αυτό, και χωρίς δεύτερη σκέψη τα παρέδωσε στον διευθυντή του καταστήματος.

Όπως απεδείχθη, ένα λάθος στη λειτουργία του μηχανήματος πήγε να προξενήσει μεγάλη ζημιά στον δικαιούχο του ποσού, ο οποίος είχε πάει νωρίτερα να σηκώσει το συγκεκριμένο ποσό από το ΑΤΜ, αλλά του εμφάνισε μύνημα ότι δεν μπορεί να σηκώσει το συγκεκριμένο ποσό. Ο συναλλασόμενος πήρε την κάρτα του και έφυγε για να τα σηκώσει με το βιβλιάριο καταθέσεων, αλλά τελικά το ΑΤΜ έβγαλε αργοπορημένα τα χρήματα μαζί με την απόδειξη!

Μέσω της απόδειξης, ο διευθυντής του καταστήματος βρήκε τον δικαιούχο και του παρέδωσε τα 800 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.