Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Άντεξε και με 9 ποδοσφαιριστές ο ΠΑΟΚ

Ο Ντιοπ σημάδευε τα δοκάρια (δύο) και ο διαιτητής Σιδηρόπουλος τους... παίκτες του ΠΑΟΚ....



Τελικά, αν και μέσα στο δίλεπτο 74΄-76΄ ο "Δικέφαλος του Βορρά" έμεινε με 9 ποδοσφαιριστές (αποβλήθηκαν οι Λίνο και Ιβιτς) κατάφερε να φύγει από το Ολυμπιακό Στάδιο με το πολύτιμο 0-0 απέναντι στην ΑΕΚ, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κι έτσι οι δύο ομάδες θα "λύσουν τις διαφορές τους" στη ρεβάνς της Τούμπας (16/3).

Η πρώτη αξιόλογη φάση του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 25΄ για την ΑΕΚ, με το Νίκο Λυμπερόπουλο να πιάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και με την παρέμβαση αμυντικού του ΠΑΟΚ η μπάλα πέρασε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα το απευθείας φάουλ του Ματέος από το ημικύκλιο της περιοχής έφυγε άουτ.

Ο ΠΑΟΚ έγινε απειλητικός στο 32΄, όταν από σέντρα του Σαλπιγγίδη προς τον Μουσλίμοβιτς, η μπάλα πέρασε πάνω από τον Βόσνιο επιθετικό. Κλασική ευκαιρία για την Ενωση στο 34΄ με την κεφαλιά του Ντιοπ από το κόρνερ του Σκόκο να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κρέσιτς. Τρία λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ έκανε αισθητή την παρουσία του στην επίθεση, με το γύρισμα του Σνάουτσνερ να μπλοκάρει ο Σάχα.

Με μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Ο Μουσλίμοβιτς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή έπιασε το δυνατό σουτ κι ανάγκασε τον Σάχα σε σπουδαία απόκρουση σε κόρνερ. Η είσοδος του Μπλάνκο αντί του υστερήσαντα Μπαχά έκανε πιο επιθετική την ΑΕΚ και στο 65΄ ο Ντιοπ έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή το οποίο μπλόκαρε ο Κρέσιτς.

Το παιχνίδι πήρε "φωτιά" στα τελευταία 15 λεπτά. Πρωταγωνιστής ο διαιτητής Σιδηρόπουλος, ο οποίος μέσα σε δύο λεπτά απέβαλλε δύο παίκτες του ΠΑΟΚ! Ενα ανόητο φάουλ του Λίνο στο 74΄ στη μεσαία γραμμή ανάγκασε τον ρέφερι του συνδέσμου Δωδεκανήσου να αποβάλλει τον Πορτογάλο με δεύτερη κίτρινη και δύο λεπτά αργότερα να κάνει το ίδιο με τον Ιβιτς για διαμαρτυρία. Οι Θεσσαλονικείς διαμαρτυρήθηκαν έντονα, με συνέπεια να αποβληθεί από τον πάγκο και ο Παντελής Κωνσταντινίδης.

Δεύτερο δοκάρι για την ΑΕΚ και δεύτερο προσωπικό για τον Ντιοπ στο 81΄ με την κεφαλιά του Σενεγαλέζου να σταματάει ξανά στο οριζόντιο. Στο 83΄ ο Μπλάνκο δεν έκανε σωστά το κοντρόλ ενώ βρισκόταν απέναντι από τον Κρέσιτς κι έχασε άλλη μία καλή ευκαιρία για την Ενωση.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)

Κίτρινες: Καράμπελας, Μίτσελ - Λίνο, Ιβιτς, Τσιρίλο

Κόκκινες: Λίνο (74΄ δεύτερη κίτρινη), Ιβιτς (76΄ δεύτερη κίτρινη)

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Δέλλας, Ματέος, Καράμπελας (84΄ Μίτσελ), Γεωργέας, Μάκος, Ντιοπ, Λυμπερόπουλος, Σκόκο, Μπερνς (65΄ Λαγός), Μπαχά (57΄ Μπλάνκο).

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Σνάουτσνερ, Λίνο, Γκαρσία, Τσουκαλάς, Ίβιτς, Σαλπιγγίδης (89΄ Αθανασιάδης), Κουτσιανικούλης (60΄ Ελ Ζαρ), Μουσλίμοβιτς (79΄ Σαβίνι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.