Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Εντολή Ράικου για τον εντοπισμό του "Γ.Β."

Ο "Γ.Β.", ο άνθρωπος που με την επιστολή του σε sites, blogs και e-mails αναστάτωσε την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνικής ζωής της χώρας αναφέροντας πληροφορίες περί επικείμενης πτώχευσης της Ελλάδας, μπήκε στο στόχαστρο της εισαγγελέως πρωτοδικών...




κας Ράικου, η οποίε ζήτησε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, εντοπισμού και σύλληψης του "Γ.Β." με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων!

Διαβάστε την επιστολή που προκάλεσε σάλο:

Πιθανό σενάριο χρεωκοπίας της Ελλάδας... 


Απάντηση: Ως planet-greece, από την πρώτη στιγμή διατηρήσαμε τις επιφυλάξεις μας και γι' αυτό το λόγο αναφέραμε στο τέλος της ανάρτησης ότι οι επόμενες ημέρες θα δείξουν αν τουλάχιστον κάποια εκ των όσων ισχυρίζεται βγουν αληθινά.

Ωστόσο, να συμβουλέψουμε όλους τους φίλους αναγνώστες που ανησυχούν ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ επ' ουδενί να τραβήξουν τα χρήματά τους από τις τράπεζες. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για την ασφάλειά τους (βλέπε εγκληματικότητα) ενώ είναι Συνταγματικά Κατοχυρωμένες οι τραπεζικές καταθέσεις όλων των πολιτών τόσο από το Ευρωπαϊκό όσο και από το Ελληνικό Σύνταγμα. Συνεπώς ακόμη και να δεχθούμε το ακραίο σενάριο της πτώχευσης ως γεγονός, οι τραπεζικές καταθέσεις παραμένουν ανέγγιχτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.