Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Με δωρεές... εξοπλίζεται η ΕΛ.ΑΣ.

Τόσα χρόνια, τα χρήματα που προβλέπονταν για δαπάνες προμηθειών ειδών εξοπλισμού της ΕΛ.ΑΣ. πού πήγαν; Έπρεπε να σκοτωθούν τα δύο παλικάρια της ΔΙΑΣ για αρχίσει η αστυνομία να μαζεύει από δωρεές χρήματα για να... σουλουπωθεί; 1.300 αλεξίσφαιρα γιλέκα...




θα πάρει η ΕΛ.ΑΣ., από χορηγία της Eurobank.
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής, είχε συνάντηση σήμερα, Παρασκευή 11 Μαρτίου, στο Υπουργείο, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ομίλου Eurobank EFG, κ. Νικόλα Νανόπουλο, ο οποίος του γνωστοποίησε την πρόθεση του ομίλου για τη συνέχιση της προσφοράς υλικού εξοπλισμού της ΕΛ.ΑΣ. και γι΄ αυτή τη χρονιά.
Η προσφορά αυτή ανέρχεται σε 1300 αλεξίσφαιρα γιλέκα τελευταίας τεχνολογίας, και γίνεται σε συνέχεια της περσινής, 1225 αλεξίσφαιρα γιλέκα επιπέδου 3Α που παραδόθηκαν το Νοέμβριο του 2010. 

Αφού, τις προηγούμενες ημέρες, όλοι οι Αξιωματικοί και οι Υπουργοί διερύγνηαν τα ιμάτιά τους, λέγοντας ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τον εξοπλισμό της ΕΛ.ΑΣ., γιατί δέχονται μετά χαράς προσφορές από τον Πατέρα, τον Μελισσανίδη και την Eurobank;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.