Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ένα βήμα πριν την πτώχευση το Ελληνικό Δημόσιο...

Παράλογο κι όμως αληθινό! Το περίφημο κίνημα «Δεν Πληρώνω» δεν είναι τίποτ’ άλλο παρά μίμηση και αντιγραφή της τακτικής... 



του ίδιου του κράτους. Εδώ και χρόνια το Δημόσιο έχει υιοθετήσει την πολιτική να… «χρωστάει και της Μιχαλούς». Πληρώνει όποιον θέλει, όποτε θέλει, με αποτέλεσμα να χρωστά πολλά σε πάρα πολλούς, παρ’ όλα αυτά απαιτεί πληρωμή εδώ και τώρα για κάκιστες υπηρεσίες που παρέχει ή νομίζει πως παρέχει.

Το Ελληνικό Δημόσιο… πρωτοστατεί εδώ και χρόνια στο Κίνημα «Δεν Πληρώνω»: χρωστάει αρκετά δις ευρώ στους δήμους, στα νοσοκομεία, στο ΙΚΑ, αλλά και σε ιδιωτικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις κ.α.

Τα επίσημα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους δείχνει ότι σε αρκετούς τομείς - κυρίως της Υγείας - το Δημόσιο έχει κηρύξει «στάση πληρωμών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.