Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Όπως κάθε Τρίτη πετροπόλεμος στο λιμάνι...

Καθημερινό πλέον φαινόμενο, οι συμπλοκές μεταξύ παράνομων μεταναστών που προσπαθούν πάση θυσία να πλησιάσουν κάποιο από τα φορτηγά και τα πλοία που αναχωρούν για την Ιταλία και των αστυνομικών δυνάμεων που (ενισχυμένες κι από άλλες περιοχές) προσπαθούν να τους εμποδίσουν... Θύματα της...



"διαδικασίας" οι παρακείμενες τζαμαρίες καταστημάτων, τα σταθεμευμένα οχήματα... και ότι άλλο βρεθεί...

Απίστευτες σκηνές εκτυλίσσονται πλέον καθημερινά, αλλά κατά βάση Τρίτη και Κυριακή, γύρω από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, αλλά και στα πρώτα χιλιόμετρα της Εγνατίας Οδού. Οι...μάχες κορυφώνονται Τρίτη και Κυριακή, λόγω του μεγάλου αριθμού των φορτηγών που φτάνουν τις συγκεκριμένες ημέρες στην Ηγουμενίτσα... Εν τω μεταξύ συμπλοκή και πετροπόλεμος δεξήχθη και τη Δευτέρα το βράδυ μεταξύ ομάδας 4 Ελλήνων (ντόπιων) και παράνομων μεταναστών. Συνελήφθησαν 2 Έλληνες, ένας Μαυριτανός, ενώ από τον πετροπόλεμο προξενήθηκαν ζημιές σε 2 αστυνομικά αυτοκίνητα, αυτοκίνητα περιοίκων και τζαμαρίες καταστημάτων. Οι συλληφθήντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα στα πλαίσια του αυτοφώρου.

(vdella.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.