Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Σήμερα οι κηδείες των αστυνομικών της ΔΙΑΣ

Σήμερα γίνονται οι κηδείες των άτυχων αστυνομικών της ΔΙΑΣ που έπεσαν νεκροί στην ενέδρα θανάτου των αδίστακτων κακοποιών στου Ρέντη. Ο 22χρονος Γιώργος Σκυλογιάννης θα κηδευτεί στην...




ιδιαίτερη πατρίδα του, στα Τρίκαλα, στις 12.00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Μπάρας, όπου θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία.
Ο νεαρός είχε καταταχθεί στο Σώμα της ΕΛΑΣ, την 1η Ιουλίου 2009. Ήταν το μεγαλύτερο από τα 5 παιδιά τής οικογένειας του Χρήστου Σκυλογιάννη. Διέμενε με τη φοιτήτρια, μικρότερη αδελφή του, στην Αθήνα.
«Είχε υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις. Πάντα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα του αστυνομικού. Δυστυχώς, τα όνειρά του διακόπηκαν πρόωρα», έλεγε το μεσημέρι στενός συγγενής του θύματος.

 «Δύο παλικάρια πάνω στο άνθος της ηλικίας τους έφυγαν από τη ζωή. Είναι λυπηρό το γεγονός. Ο πόνος δεν χωράει μέσα σε λέξεις», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, Αχιλλέας Γρηγορίου.


Στις 3.00 το μεσημέρι, θα γίνει η κηδεία του 23χρονου Ιωάννη Ευαγγελινέλη, από τη Μυτιλήνη, στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι.

Ο 23χρονος διέμενε με τη μητέρα και την αδελφή του στο Περιστέρι. Οι κηδείες των αδικοχαμένων αστυνομικών θα τελεστούν αύριο. Κατετάγη στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας την 19/10/2008 και υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.