Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Σκότωσε τη μάνα του για τη...σύνταξη!

«Την χτύπησα, αλλά όχι για να την σκοτώσω!» παραδέχθηκε κυνικά στο...


δικαστήριο ο 43χρονος πατέρας δύο παιδιών που κατηγορείτο ότι σκότωσε την ίδια του την 80χρονη μητέρα, χτυπώντας την στο κεφάλι με τον σωλήνα μιας βρύσης επειδή αρνιόταν να του παραδώσει τα χρήματα της σύνταξής της!

Το αποτρόπαιο έγκλημα είχε γίνει πριν από ένα χρόνο στο χωριό Γάζωρος Σερρών, όταν ο 43χρονος επισκέφθηκε τη μάνα του για να της ζητήσει χρήματα. Εκείνη αρνήθηκε να του τα δώσει και, αφού λογομάχησαν έντονα για αρκετή ώρα ο γιος, για να… «συνετίσει» τη μητέρα του, άρπαξε ένα σωλήνα από το νεροχύτη και την χτύπησε με δύναμη στο κεφάλι!

Οι ισχυρισμοί που προέβαλε κατά την απολογία του, ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την άτυχη γριούλα, καταρρίφθηκαν από το γεγονός ότι της προκάλεσε περισσότερα από ένα θανατηφόρα τραύματα! Έτσι, Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης έκρινε ομόφωνα ένοχο τον μητροκτόνο και του επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.