Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Κλιμάκωση στη Λιβυή - σπεύδουν δύο ελληνικές φρεγάτες

Πυκνώνουν τα σύννεφα πολέμου και ταυτόχρονης εμπλοκής του ΝΑΤΟ στη Λιβύη. Στην θαλάσσια περιοχή σπευδουν οι "ΛΗΜΝΟΣ"  και "ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ". Με αυτή την κίνηση το Πολεμικό Ναυτικό παίρνει την σκυτάλη...



από την Πολεμική Αεροπορία στη κρίση της Λιβύης. Συγκεκριμένα αναχώρησε για να αντικαταστήσει την φρεγάτα "ΨΑΡΑ", το βράδυ, εσπευσμένα η φρεγάτα "ΛΗΜΝΟΣ", ενώ επρόκειτο να αναχωρήσει την Δευτέρα μαζί με την φρεγάτα "ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ".

Η "ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ", όπως έγινε γνωστό, θα ακολουθήσει την Δευτέρα. Δεν είναι ακόμα βέβαιο ότι θα πάει και η δεύτερη φρεγάτα στο Κόλπο της Σύρτης. Είναι πιθανό να μείνει στην Κρήτη ως εφεδρικό σκάφος σε αντικατάσταση της "ΥΔΡΑ".

  Εάν δοθεί εντολή να πάει και η "ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ" στην Σύρτη, τότε το πιθενότερο σενάριο είναι πώς οδεύουμε σε κλιμάκωση της εμπλοκής του ΝΑΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.