Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Συνεχίζουν την απεργία πείνας

Τη συνέχιση της απεργίας πείνας αποφάσισαν στις πέντε το απόγευμα της Παρασκευής οι μετανάστες, οι οποίοι βρίσκονται στο μέγαρο Υπατία...


Η απόφαση ελήφθη κατά την διάρκεια συνέλευσης ,κατά την οποία απέρριψαν την πρόταση της κυβέρνησης να υπαχθούν σε καθεστώς ανοχής. Όπως είπαν, ζητούν άδεια παραμονής και όχι την υπαγωγή τους στο καθεστώς που τους προτάθηκε.

Επίσης, ανέφεραν ότι δεν δέχονται την ομαδική διακομιδή τους σε νοσοκομεία. Στα νοσοκομεία, είπαν, θα πηγαίνει κάποιος όταν εμφανίζει πρόβλημα.
Πριν από την συνέλευση αυτή είχε προηγηθεί συνάντηση διυπουργικού κλιμακίου με τους απεργούς, στο κτίριο της ΓΣΕΕ.

Ήταν το πρώτο τετ -α-τετ από την ημέρα που άρχισε η απεργία πείνας, μεταξύ των συναρμόδιων υπουργών Εσωτερικών, Γ. Ραγκούση και Υγείας, Α. Λοβέρδου, εκπροσώπου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ,με τους μετανάστες και τους συμπαραστάτες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.