Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι "νονοί" προμήθευαν με όπλα τους τρομοκράτες της ΣΕΧΤΑΣ!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Είπαμε, εμείς στο planet-greece έχουμε στα χέρια μας ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη δικογραφία του πιο αδίστακτου κυκλώματος μαφιόζων που έχει δράσει ποτέ στην Ελλάδα. Το χαρτί που αποκαλύπτουμε απόψε δίνει σάρκα και οστά στους χειρότερους εφιάλτες της Αντιτρομοκρατικής...

Πατήστε να δείτε το έγγραφο - ντοκουμέντο


Αυτό που πίστευαν οι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. περί διασύνδεσης του οργανωμένου εγκλήματος με τρομοκράτες φαίνεται ότι ίσως ισχύει.

Στις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες (υπομονή θα τις βγάλουμε και αυτές) φαίνεται ότι οι κατηγορούμενοι και για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, Τρομπούκης και Αναγνωστόπουλος, φέρονται σύμφωνα με συγκατηγορούμενούς τους για την υπόθεση των "νονών", να είναι οι άνθρωποι που προμήθευαν με όπλα τους δολοφόνους της ΣΕΧΤΑΣ Επαναστατών!

Πατήστε πάνω στο έγγραφο για να το διαβάσετε σε μεγέθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.