Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έγγραφα ντοκουμέντα για την χλιδάτη ζωή υπαλλήλων του ΟΚΑΝΑ

Πρώτο το planet-greece σας είχε ενημερώσει για τη μεγάλη σπατάλη και τη χλιδάτη ζωή που διάγουν ορισμένοι υπάλληλοι του ΟΑΚΑΝΑ...


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ




Η έρευνα των ελεγκτών καταδεικνύει, σύμφωνα με πληροφορίες, διοικητικά, οικονομικά και διαχειριστικά προβλήματα στον ΟΚΑΝΑ, ενώ όπως όλα δείχνουν, υπάρχει αδιαφάνεια στις λειτουργίες του οργανισμού και στην τήρηση των κανονιστικών διατάξεων. Επίσης, δεν υπήρχε καταγραφή των φαρμάκων και των υποκατάστατων που δίδονταν στους ασθενείς, αλλά ούτε και αρχεία και στοιχεία που μπορούσαν να διασταυρωθούν.

Επιπλέον, οι ελεγκτές αναφέρουν στην έκθεσή τους, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ότι φύλακες λάμβαναν υπερωρίες ίσες με τις αποδοχές τους, διοικητικά στελέχη έπαιρναν υπέρογκες αμοιβές προκειμένου να συμμετάσχουν σε επιτροπές, ενώ αρκετοί λογαριασμοί κινητών τηλεφώνων είναι ιδιαιτέρως υψηλοί και δεν δικαιολογούνται. Ενδεικτικό της σπατάλης που επικρατούσε στον οργανισμό είναι και τα στοιχεία που αναφέρουν ότι σε διάστημα έξι ετών, από το 2003 μέχρι το 2009, οι μισθοί ορισμένων υπαλλήλων του οργανισμού έχουν αυξηθεί έως και 170%, ενώ η διαμονή απόρων χρηστών σε ξενοδοχεία της Αθήνας κόστισαν αρκετά περισσότερο απ' όσο η προμήθεια μεθαδόνης.


Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα έγγραφα ντοκουμέντα και να φρίξετε με τις σπατάλες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.