Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Δολοφονία ζευγαριού στο Κερατσίνι - προσπάθησε να αυτοκτονήσει ο δράστης

Σε μια λίμνη αίματος βρέθηκε στις 5.00 τα ξημερώματα ένα ζευγάρι μέσα στο ισόγειο διαμέρισμα που βρίσκεται επί της οδού...



Σάντας 12, στην περιοχή του Κερατσινίου.

Πρόκειται για ένα νεαρό ζευγάρι ηλικίας 57 ο άνδρας και 43 η γυναίκα που δέχτηκε τα πυρά ενός δράστη. Τη στιγμή της επίθεσης μες στο σπίτι βρισκόταν και το τους σε κάποιο από τα δωμάτια της οικίας. Το μωρό, αυτή τη στιγμή έχει παραλάβει συγγενικό τους πρόσωπο. Τα θύματα φέρουν τραύματα από όπλο ενώ τις έρευνες διεξάγει το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης της επίθεσης είναι κατά πάσα πισθανότητα ένας 67χρονος, ο οποίος φέρεται να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, αμέσως μετά την επίθεση. Εντοπίστηκε τραυματισμένος στις 8.00 το πρωί, στη συμβολή των οδών Τζαβέλα και Αργοναυτών, στη Νίκαια και πιθανώς να έχει συγγένεια με το ζεύγος.
Ο 67χρονος έχει διακομισθεί στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.