Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ποινική δίωξη στην Τζ. Αλεξανδράτου μετά από έρευνα του ΣΔΟΕ

Κατηγορούμενη για κακούργημα είναι πλέον η Τζούλια Αλεξανδράτου για τα περίφημα ροζ DVD, καθώς απέκρυψε την αμοιβή της με αποτέλεσμα να...



κινηθεί διαδικασία σε βάρος από το ΣΔΟΕ.

Έτσι σε βάρος της μετά από πολύμηνη έρευνα ασκήθηκε ποινική δίωξη για ψευδή βεβαίωση σε βαθμό κακουργήματος από τον εισαγγελέα του ΣΔΟΕ Χαρ. Τζώνη.

Το DVD είχε γυριστεί από την εταιρία «Σειρήνα». Η Τζούλια Αλεξανδράτου όταν είχε κληθεί από το ΣΔΟΕ είχε πει πως επρόκειτο για προσωπικές της στιγμές που διέρρευσαν από πρώην σύντροφό της, ότι δεν είχε συμφωνητικό ούτε έλαβε χρήματα.

Στη συνέχεια όμως κατέθεσε ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της εταιρίας κ. Σειρηνίδης, ο οποίος προσκόμισε ιδιωτικό συμφωνητικό από το οποίο προέκυπτε ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου έλαβε αμοιβή 150.000 ευρώ. 


(capital.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.