Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

300 Έλληνες στην κόλαση της Ιαπωνίας

"Καλά στην υγεία τους οι τριακόσιοι Έλληνες που ζουν την Ιαπωνία", διαβεβαίωσε ο πρέσβης της χώρας μας στο Τόκιο Νίκος Τσαμαδός, μιλώντας...



στον Αθήνα 984.

Όπως είπε, η επικοινωνία είναι δύσκολη, καθώς δεν λειτουργούν τα κινητά τηλέφωνα, ενώ έκανε λόγο για το "συγκλονιστικότερο σεισμό μετά το 1923".

Οι ηγέτες των 27 χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης υποσχέθηκαν την Παρασκευή να παράσχουν "κάθε απαραίτητη βοήθεια" για να βοηθήσουν την Ιαπωνία που επλήγη από ένα σφοδρό σεισμό, σύμφωνα με ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα με την ευκαιρία μιας συνόδου κορυφής στις Βρυξέλλες.

"Πληροφορηθήκαμε με μεγάλη ανησυχία ότι ένας καταστροφικός σεισμός και ένα τσουνάμι έπληξαν σήμερα την Ιαπωνία και την περιοχή του Ειρηνικού", αναφέρουν στην ανακοίνωση οι ευρωπαίοι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων.

"Ζητήσαμε από την Υπάτη Αντιπρόσωπο της ΕΕ για τις Εξωτερικές Υποθέσεις (την Κάθριν Άστον) και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να κινητοποιήσουν κάθε απαραίτητη αρωγή" για να βοηθήσουν την Ιαπωνία, προσθέτουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.