Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Θα πέσει "μαύρο" στην εικόνα του ALTER;

Στις 2.00 το μεσημέρι θα λάβει χώρα στην αίθουσα σύνταξης του σταθμού η κρίσιμη συνέλευση των εργαζομένων, οι οποίοι συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τεσσάρων μηνών...




Παρότι η πλευρά του Κ. Γιαννίκου, διαρρέει ότι θα υπάρξει εξόφληση τμήματος των οφειλομένων, η φημολογία ότι από σήμερα ίσως πέσουν και οι τίτλοι τέλους στο κανάλι, ολοένα κι εντείνονται. Πολλοί είναι εκείνοι που εκφράζουν φόβους ότι η επίσχεση εργασίας θα συνεχιστεί, ο Κ. Γιαννίκος δε θα μπορέσει να φανεί συνεπής στις υποσχέσεις του κι ως εκ τούτου, με μαθηματική ακρίβεια θα πέσει "μαύρο" στην εικόνα του καναλιού. Κάτι το οποίο συνεπάγεται ότι επεμβαίνει το ΕΣΡ το οποίο παίρνει την συχνότητα, η οποία αποτελεί περιουσία του δημοσίου, κι έτσι το ALTER κλείνει οριστικά.

Από παράγοντες της τραπεζικής αγοράς ψιθυρίζεται εδώ και μέρες ότι οι τράπεζες έχουν ήδη υπολογίσει στους ισολογισμούς τους τις ζημίες από ενδεχόμενο λουκέτο του καναλιού, κάτι το οποίο συνεπάγεται ότι η απόφαση, τουλάχιστον από όσους μπορούν να σώσουν την επιχείρηση, είναι προειλημμένη.

Όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που οι φήμες ότι κάποιοι "αστέρες" έχουν ήδη μπει στα γραφεία τους κατά τη διάρκεια του τριημέρου του Πάσχα, από τα οποία έχουν πάρει όλα τα προσωπικά τους αντικείμενα, φοβούμενοι ενδεχόμενο κατάσχεσης από τους πιστωτές του σταθμού.

Να σημειώσουμε, ότι καθημερινά πληθαίνουν οι φωνές που αναφέρουν για οργανωμένο σχέδιο αφαίρεσης της συχνότητας και απόδοσής της με συνοπτικές διαδικασίες στον Νίκο Χατζηνικολάου και Ανδρέα Κουρή, που ήδη έχουν την εφημερίδα και το ραδιοφωνου του Real, και σε ανύποπτο χρόνο έχουν εκφραστεί ανοιχτά για την επιθυμία δημιουργίας της Real t.v.

Ελπίζουμε ότι όλα τα παραπάνω σενάρια θα παραμείνουν στη σφαίρα της φαντασίας. Ότι έστω την ύστατη στιγμή θα βρεθεί λύση και οι εργαζόμενοι θα επιστρέψουν το συντομότερο στις θέσεις τους. Ενδεχόμενο κατάρρευσης του ΑΛΤΕΡ θα προκαλέσει ντόμινο με ολέθριες συνέπειες στον χώρο των ΜΜΕ, συμπαρασύροντας ακόμη ένα κανάλι αλλά και δύο διαφημιστικές στον βούρκο της χρεοκοπίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.