Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Στη Βουλή η δικογραφία για τα υποβρύχια

Από την εισαγγελία της Αθήνας, στη Βουλή διαβιβάζεται τελικά η δικογραφία που αφορά την υπόθεση των υποβρυχίων, για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών για πρώην υπουργούς από το 2002 έως το... 


2009.Την ίδια ώρα έχει διαβιβαστεί και το κομμάτι της δικογραφίας που αφορά και σε ευθύνες πολιτικών προσώπων για την ίδια υπόθεση από το 1989 έως το 2002. Με ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης,υπέβαλε αίτημα προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την ταχύτερη δυνατή περάτωση της προανακριτικής εξέτασης που ήδη διεξάγεται.


Γ.Μίχας: «Δεν έχω την παραμικρή ανάμειξη»

Για έναν καλό «μύλο» συκοφαντίας και παραπληροφόρησης από ορισμένα μέσα ενημέρωσης, κάνει λόγο ο πρώην νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας για τις αναφορές περί εμπλοκής του στο διερευνόμενο από την ελληνική δικαιοσύνη «σκάνδαλο των υποβρυχίων». Ο Γ.Μίχας αναφέρει ότι ζήτησε το πόρισμα του ΣΔΟΕ και τονίζει ότι η μόνη αναφορά που υπάρχει στο πρόσωπό του είναι στο μισθό που έπαιρνε ως εργαζόμενος από τα «Ελληνικά Ναυπηγεία Σκαραμαγκά» καθώς και επίσης στην άδεια μετ΄αποδοχών που είχε πάρει νόμιμα από τα Ναυπηγεία κατά τη διάρκεια τη θητεία του ως νομάρχης. Ο κ.Μίχας αναφέρει επίσης ότι για λόγους προσωπικής ευαισθησίας το Μάρτιο του 2010 είχε ζητήσει τη διακοπή της άδειας μετ΄αποδοχών. Δεν έχω την παραμικρή ανάμειξη με τη συγκεκριμένη υπόθεση τονίζει ο πρώην νομάρχης.



Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.