Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Αιματοβαμμένη πασχαλιά

Δυστυχώς ούτε φέτος έλειψαν οι θάνατοι και οι τραυματισμοί από το έθιμο των βεγγαλικών. Δύο νεκροί κι ένας σοβαρά τραυματίας (μόλις 7 ετών) είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός του εθίμου. Στην...




Χαλκίδα, συνελήφθη 25χρονος, ο οποίος χθες το βράδυ, τη στιγμή της Ανάστασης έριξε στον Ιερό Ναό της Μητρόπολης Χαλκίδας, ναυτική φωτοβολίδα τύπου "αλεξίπτωτο" με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένα 7χρονο αγοράκι στο πρόσωπο. Το άτυχο παιδί νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, στην Αθήνα.

Εξάλλου, στην Ρόδο, λίγες ώρες πριν την Ανάσταση, ένας 39χρονος κι ένας 30χρονος έχασαν την ζωή τους τη στιγμή που ετοίμαζαν σε οικοδομή τα βεγγαλικά, πού είχαν σκοπό να ρίξουν το βράδυ της Ανάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.