Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Γαμήλιες προσκλήσεις σε δικτάτορες

Σάλος έχει προκληθεί στην αγγλική κοινή γνώμη και όχι μόνο από τις πληροφορίες που διέρρευσαν ότι στο γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και... 



της Κέιτ Μίντλετον την Παρασκευή 29 Απριλίου 2011, έχουν προσκληθεί απολυταρχικοί ηγέτες.

Περισσότερες διαμαρτυρίες έχει προκαλέσει η πρόσκληση στον πρίγκιπα του Μπαχρέιν Σαλμάν Χαμάντ αλ-Καλίφα. Ακτιβιστές απείλησαν με επιθετικες ενέργειες εναντίον του ανθρώπου που ηγείται της καταστολής στο Μπαχρέιν και κατηγορείται ως υπεύθυνος για το θάνατο 31 ανθρώπων. Το Φόρεϊν Όφις έγινε δέκτης των διαμαρτυριών οργανώσεων και ακτιβιστών και για την ενδεχόμενη παρουσία στο Λονδίνο, του πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ Μπιν Αμπτουλαζίζ, του διπλωματικού εκπροσώπου της Ζιμπάμπουε και του βασιλιά της Σουαζιλάνδης, Μισβάτι του 3ου. Πάντως ο Αλ-Καλίφα διεμήνυσε στο Πρίγκιπα Κάρολο ότι δεν θα μπορέσει να παραστεί στη γαμήλια τελετή. Πρόσκληση, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ετοιμαστεί και για το Μουαμάρ Καντάφι, που τελικά δεν εστάλη λόγω των γεγονότων στη Λιβύη.

Οι καλεσμένοι που θα παρακολουθήσουν τη γαμήλια τελετή στο Αββαείο του Ουέστμίντερ θα είναι 1900, ενώ 650 αυστηρά επιλεγμένα άτομα θα παρακαθήσουν στο επίσημο γεύμα. Άλλοι 300 θα δειπνήσουν με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Φυσικά δεν θα λείπουν οι έλληνες καλεσμένοι και κάποιες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο Έλτον Τζον. Τέλος, στο γάμο έχουν προσκληθεί και άτομα που αποτελούσαν πρώην συντρόφους της Κέιτ και του Ουίλιαμ.

πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.