Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Άγριο ξύλο Κορκονέα - Μπολάνο στις φυλακές

Για ακόμη μία φορά, ο δολοφόνος του 16χρονου Αλέξη, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον κατηγορούμενο για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς"...




Νταμιάνο Μπολάνο. Ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος είχε ξαναπιαστεί στα χέρια και στις 21 του περασμένου Μάρτη, κατά τη διάρκεια προαυλισμού τους στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου κρατούνται. Αν και η πληροφορίες λένε ότι αυτή τη φορά τον Κορκονέα προσπάθησε να προφυλάξει σωφρονιστικός υπάλληλος, εντούτοις δε γλίτωσε πάλι από τα χειρότερα. Οι ίδιες πηγές πληροφόρησης αναφέρουν στο planet-greece ότι ο Κορκονέας αναγκάστηκε να αποσυρθεί στο κελί του, έχοντας εμφανή κόκκινα σημάδια στο πρόσωπό του. Το νέο επεισόδιο μεταξύ Κορκονέα και Μπολάνο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του απογευματινού - χθεσινού προαυλισμού των κρατουμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.