Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Συγκρούσεις αλλοδαπών στην Ομόνοια

Άγριες συμπλοκές μεταξύ ομάδων λαθρομεταναστών σημειώθηκαν αργά το βράδυ στην πλατεία της Ομονοίας στο κέντρο της Αθήνας. Για ακόμη μία φορά, επιβεβαιώθηκαν οι φωνές εκείνων που υποστηρίζουν ότι το κέντρο της Αθήνας είναι αδιάβατο για τους Έλληνες. Μαροκινοί συγκρούστηκαν με...




ομάδες λαθρομεταναστών από το Ινδία και το Μπαγκλαντές, λίγο πρις τις 11.00 το βράδυ της Κυριακής. Καταστηματάρχες της περιοχής αναφέρουν ότι ο λόγος του καυγά ήταν τα χρήματα που κάποιοι έδωσαν σε κυκλώματα δουλεμπόρων, οι οποίοι με τη σειρά τους φέρονται να τους κορόιδεψαν. Κατ' άλλους, η αιτία ήταν η διακίνηση ναρκωτικών επί της πλατείας.

Όπως και να 'χει, επί μισή ώρα, η πλατεία Ομονοίας είχε μετατραπεί σε πεδίο μαχών μεταξύ συμμοριών λαθρομεταναστών και η αστυνομία ήταν απούσα.

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΦΑΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΤΑΚΤΟΠΟΙΕΙ?ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΝΗΧΤΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΙΝΑ,ΤΟΥ ΠΟΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΗ ΕΕ.
    ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΝ ΚΟΜΙΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ,ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΜΑΣ,ΚΟΥΒΕΛΗ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ,ΑΡΓΗΣΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕΣ,ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ.
    Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΔΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ.
    ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ε,ΤΟΤΕ ΘΑΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟ@Τ#ΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.