Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Βίντεο από τα επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ στη Θεσ/νίκη


Η πορεία των οπαδών του Ηρακλή σημαδεύτηκε από συμπλοκές με οπαδούς του ΠΑΟΚ πριν την έναρξή της, ενώ υπήρξε ένταση και κατά τη διάρκειά της. Η αστυνομία από τη μεριά της επενέβη αρκετές φορές κάνοντας χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης…

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ με τα επεισόδια



Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η πορεία των οπαδών του Ηρακλή για το θέμα της μη αδειοδότησης της ομάδας σημειώθηκαν συμπλοκές με οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Καμάρα.
Χωρίς, λοιπόν, να υπάρχει κάποιος λόγος, οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν στους αντίστοιχους του Ηρακλή στο ύψος της Εγνατίας στην Καμάρα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, που προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, προκειμένου να διαλύσουν τους συμμετέχοντες στα επεισόδια.
Πάντως, η ένταση δεν κράτησε για πολλή ώρα και εκτονώθηκε, με τους οπαδούς του Ηρακλή να ξεκινούν εν συνεχεία την πορεία διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της πορείας δεν έλειψε και πάλι η ένταση, καθώς για λίγα λεπτά επικράτησε πανδαιμόνιο στη συμβολή των οδών Παλαιών Πατρών Γερμανού και Παύλου Μελά. Η αστυνομία προσπάθησε να αποτρέψει την επιστροφή των "κυανόλευκων" οπαδών στην Καμάρα, εκεί όπου δηλαδή υπήρξαν οι συμπλοκές με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, επιστρατεύοντας ξανά δακρυγόνα. Κάποιοι εκ των οπαδών απάντησαν με ρίψη βομβών μολότοφ και για λίγα λεπτά η ατμόσφαιρα δεν ήταν καθόλου καλή.


Εντέλει, η πορεία συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε γύρω στις 23.00 το βράδυ χωρίς περαιτέρω έκτροπα, με τους οπαδούς του Ηρακλή να κατευθύνονται στο Κατσάνειο για να εκλεγεί εκεί η συντονιστική επιτροπή κινητοποιήσεων.

Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων, κουκουλοφόροι έσπασαν ΑΤΜ τραπεζών, τζαμαρίες καταστημάτων ενώ προκάλεσαν φθορές και σε σταθμευμένα ΙΧ.


(το βίντεο είναι συρραφή πλάνων από αντίστοιχα βίντεο διάφορων χρηστών στο youtube)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.