Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Οι δημοσκόποι "μετρούν" πλέον και την "Χρυσή Αυγή"

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι εταιρείες δημοσκοπήσεων συμπεριλαμβάνουν στις έρευνές τους, εκτός από κόμματα της Βουλής και αυτά της...



Ντόρας και του Κουβέλη, την «Χρυσή Αυγή» και την «Ανταρσύα». Οι δημοσκόποι παραδέχονται, μάλιστα, ότι σε περιοχές που παρατηρούνται έντονα προβλήματα με την ασφάλεια των πολιτών, αλλά και λαθρομετανάστευσης, η «Χρυσή Αυγή» του Νίκου Μιχαλολιάκου, έχει αρχίσει να καταγράφει ποσοστά που ξεπερνούν κατά πολύ το 3%. Η ανυπαρξία μεταναστευτικής πολιτικής σε συνδυασμό με το εντεινόμενο αίσθημα ανασφάλειας, αλλάζουν τα δεδομένα κυρίως στο χώρο της δεξιάς.

ΑΞΙΖΕΙ: Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της «Χρυσής Αυγής» προσφάτως διαψεύστηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΛΑ.Ο.Σ. του Καρατζαφέρη.


πηγή: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.