Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Λήστευαν πελάτες έξω από τράπεζες

Έστηναν καρτέρι έξω από τις τράπεζες. Ο ένας προσποιείτο τον πελάτη και "σταμπάριζε" τους πολίτες που έκαναν αναλήψεις μεγάλων χρηματικών ποσών από τα γκισέ τραπεζών...




μόλις το υποψήφιο θύμα έβγαινε με τα χρήματα στην τσάντα έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας που είχαν βάλει στο μάτι, του επιτίθεντο, αρπάζοντάς του τα χρήματα, και γίνονταν καπνός. Όμως τους αποκάλυψε το κύκλωμα κλειστής τηλεόρασης που διέθεταν τόσο μέσα όσο και έξω τα υποκαταστήματα των τραπεζών.

Τελικά, χθες στις 10.00 το βράδυ, οι δύο δράστες συνελήφθησαν στη Σίνδο Θεσ/νικης. Πρόκειται για δύο Έλληνες, ηλικίας 20 και 24 ετών, αντίστοιχα. Από την έρευνα προέκυψε ότι με την μέθοδό τους είχαν καταφέρει να αποσπάσουν το ποσό των 9.200 ευρώ από δύο θύματά τους, στις 22 του περασμένου Οκτώβρη, καθώς και στις 18 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.