Τρίτη 3 Μαΐου 2011

"Βρώμικα" παιχνίδια ακόμη και το 2011

Στημένους αγώνες, ακόμη και για πρωτάθλημα το 2011, μελετάει ο αρμόδιος εισαγγελέας...





Πρόκειται για ένα παιχνίδι του Κυπέλλου ΟΠΑΠ και άλλο ένα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής για τα οποία έχουν στοιχειοθετηθεί κατηγορίες για «ύποπτο» στοιχηματισμό τους.
Έτσι οι αγώνες που χαρακτηρίζονται «ύποπτοι» ανέρχονται –πλέον- στους 41, εκ των οποίων –θυμίζουμε- οι 39 συμπεριλαμβάνονται στους φακέλους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.
Οι έρευνες του Εισαγγελέα φτάνουν στο τέλος τους και πλέον, αναμένεται η υπόθεση να περάσει στην επόμενη φάση. Ποια είναι αυτή; Η κλήση ατόμων, τα οποία χαρακτιρίζονται ως ύποπτα και έχουν υπάρξει στοιχεία για εμπλοκή τους στους αγώνες που συμπεριλαμβάνουν οι φάκελοι της UEFA αλλά όσων έχουν προκύψει από τις έρευνες και τις καταθέσεις.
Οι επικείμενες κλήσεις σε υπόπτους, που θα είναι σε περισσότερα από 10 πρόσωπα, αφορούν την πρώτη δικογραφία. Τα αδικήματα για τα οποία καλούνται ως ύποπτοι είναι: η απάτη και η νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Τα πρόσωπα αυτά, μεταξύ των οποίων και δύο γυναίκες, εντοπίστηκαν, και οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν ζητήσει βεβαιώσεις κερδών από τον ΟΠΑΠ.
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, τα κέρδη των επίμαχων στοιχημάτων που ελέγχονται υπολογίζονται μεταξύ 10.000 και 80.000 ευρώ για κάθε παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.