Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Φωτογραφίες από τη στιγμή που ο Ομπάμα παρακολουθούσε την δολοφονια Λάντεν

Πριν από λίγο, δόθηκαν από το γραφείο του Ομπάμα στη δημοσιότητα φωτογραφίες, που απεικονίζουν τον Αμερικανό πρόεδρο να παρακολουθεί σε μόνιτορ τη στιγμή της δολοφονίας του Μπιν Λάντεν, και που το planet-greece σας παρουσιάζει...

Δείτε τις φωτογραφίες




Ο πρόεδρος Ομπάμα, παρακολουθεί με αγωνία την επιχείρηση τη στιγμή που η Χίλαρι Κλίντον (κάτω δεξιά στην φωτογραφία) προσπαθεί να κρύψει την έκφραση του προσώπου της, βάζοντας το χέρι της στο πρόσωπο. Αλλά και ο υπουργός Ασφαλείας, αρμόδιος για θέματα τρομοκρατίας, τζον Μπρέναν παρακολουθεί με ιδιαίτερο άγχος την εξέλιξη της επιχείρησης.



Λίγη ώρα μετά, κι αφού η επιχείρηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ο Μπάρακ Ομπάμα συνεχάρη με θερμή χειραψία τον Ναύαρχο Μάικ Μιούλεν, παρουσία της υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.