Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Αστυνομικοί της "Δ" μήνυσαν αστυνομικούς

Δε λέει να κοπάσει με τίποτα η κόντρα που έχει ανοίξει ανάμεσα στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΕΛΤΑ και συναδέλφους τους, η οποία τείνει να εξελιχθεί σε βεντέτα...




Αυτή τη φορά στον χωρό των μηνύσεων μπήκε ακόμη και ο Δ/ντης της Ασφάλειας Αττικής, τον οποίον οι αστυνομικοί της ΔΕΛΤΑ μήνυσαν, επειδή τους συνέλαβε μετά τις καταγγελίες οδηγού τουριστικού λεωφορείου ότι προξένησαν εκτεταμένες φθορές κατά τη μεταφορά οπαδών της ΑΕΚ προς το ΟΑΚΑ, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος. Επίσης, υπέβαλαν μήνυση και κατά 4 συναδέλφων τους, οι οποίοι τους συνέλαβαν, με αποτέλεσμα να περάσουν μία νύχτα στο κρατητήριο.

Ο νομικός εκπρόσωπος των αστυνομικών, ο γνωστός ποινικολόγος κ. Βασίλης Καπερνάρος, αρκέστηκε να πει ότι πραγματοποιήθηκαν σοβαρές εκτροπές και μπήκαν παράνομα έγγραφα στη δικογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.