Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Συνέλαβαν Πακιστανό - ληστή ταξί

26χρονος Πακιστανός, μαζί με ομοεθνείς συνεργούς του είχε ρημάξει τους οδηγούς ταξί...




Το κόλπο τους ήταν απλό. Επιβιβάζονταν, συνήθως κατά ζεύγη, στα ταξί και τους οδηγούσαν σε ερημικές τοποθεσίες.Τους έλεγαν ότι προορισμός τους ήταν το Πόρτο Ράφτη και κατηύθυναν τους οδηγούς τους προς τον Ιππόδρομο, όπου με την απειλή μαχαιριού τους αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα.


Στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος κινητών τηλεφώνων.

Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε προέκυψε ότι οι δράστες,  διέπραξαν συνολικά 5 ληστείες σε βάρος οδηγών ΤΑΞΙ, από τους οποίους αφαίρεσαν 6 κινητά τηλέφωνα και το συνολικό χρηματικό των 850 Ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την σύλληψη των συνεργών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.