Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Οι επεκτάσεις του ΜΕΤΡΟ στο ψυγείο

Έτοιμες είναι οι τρείς νέες επεκτάσεις του Μετρο  Αγ. Δημήτριος - Ελληνικό, Αγ. Αντώνιος  - Ανθούπολη και Αιγάλεω - Χαϊδάρι.Μόνο που το Μετρό θα αργήσει να τρέξει στος ράγες των επεκτάσεων επειδή δεν έχει γίνει ακόμη...


η ηλεκτρονική σηματοδότηση της κυκλοφορίας των συρμών.Το έργο "σκοντάφτει" στο γεγονός ότι το υπουργείο δεν υπογράφει τη σχετική σύμβαση με τη Siemens που είχε κερδίσει το διαγωνισμο.Και αυτό γιατι ο κ.Ρέππας δε θέλει να βάλει την υπογραφή του σε μία σύμβαση στην οποία εμπλέκεται η "αμαρτωλή" εταιρία, πριν ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις ... μίζες.
Έτσι 100.000 κάτοικοι αυτών των περιοχών - όπως προβλεπόταν στις μελέτες ότι θα χρησιμοποιούν το μετρό- θα συνεχίσουν να μην έχουν μετρό.Σύμφωνα με τους Οικολόγους Πράσινους , που καλούν την κυβέρνηση να δώσει απαντήσεις και λύσεις στο θέμα με πρόχειρους υπολογισμούς , μόνο σε χαμένες ανθρωποώρες, η μη λειτουργία των επεκτάσεων αυτών μας κοστίζει περίπου 500,000 ευρώ την ημέρα ή το χρόνο 182.000.000 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.