Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Θέλει να επιστρέψει όλα όσα απέκτησε με την υπεξαίρεση ο... μακρυχέρης εφοριακός

Τουλάχιστον αυτός, σε αντίθεση με τους πολιτικούς μας, είχε το θάρρος και... τα παντελόνια να ομολογήσει, να παραδεχθεί το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη, με πράξεις...




Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο δικηγόρος του εφοριακού, που κατηγορείται για την υπεξαίρεση - μαμούθ των 2,2 εκατ ευρώ (που κατά το ΣΔΟΕ ίσως και να φτάσει ακόμη και τα 8 εκατ. ευρώ), ο κατηγορούμενος εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στο κράτος, το σπίτι του στον Βύρωνα, ένα εξοχικό στην Αίγινα, ένα τζιπ με το οποίο κυκλοφορούσε καθώς και το ποσό των 165.000 ευρώ που έχει στη διάθεσή του.


Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο κατηγορούμενος, που άρχισε να απολογείται στη μία το μεσημέρι, έχει διάθεση συνεργασίας με την ανακρίτρια και πληροφορίες αναφέρουν πως έχει κατονομάσει ιδιώτες στους οποίους έδινε χρηματικά ποσά από τα παράνομα «έσοδα» του. Μάλιστα φαίνεται να επισημαίνει πως στην υπόθεση δεν εμπλέκεται κανένας συνάδελφος του.

Το κατηγορητήριο που έχει σχηματισθεί σε βάρος του αφορά το ποσό των 499.000 ευρώ που σύμφωνα με την δικογραφία καταχράστηκε το 2011, ενώ διενεργείται έρευνα του ΣΔΟΕ για να εντοπιστούν τα ποσά που ιδιοποιήθηκε προηγούμενα χρόνια.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο εφοριακός εξέδιδε τα εντάλματα σε ονόματα ανυποψίαστων φορολογουμένων εισπράττοντας ο ίδιος τα χρήματα μέσω τραπεζικών λογαριασμών που άνοιγε ως συνδικαιούχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.