Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Μαχαίρωσαν οπαδό της ΑΕΚ

Ένας νεαρός οπαδός της ΑΕΚ που βρισκόταν στα γραφεία του συνδέσμου της ομάδας του στην περιοχή της λεωφόρου Αλεξάνδρας, μεταφέρθηκε τραυματισμένος από μαχαίρι...


στον Ερυθρό Σταυρό.Περίπου 30 Χούλιγκανς -οπαδοί του ΠΑΟ επιτέθηκαν με βόμβες μολότωφ στα γραφεία του συνδέσμου της ΑΕΚ,τη στιγμή που μέσα ήταν περίπου 10 φίλοι της ομάδας.Στην προσπάθειά τους να βγούν έξω από τα γραφεία ήρθαν αντιμέτωποι με τους οπαδούς του ΠΑΟ και συνεπλάκησαν με ξύλα πέτρες και ό,τι άλλο έβρισκαν μπροστά τους.Αποτέλεσμα ένας από αυτούς να τραυματιστεί από μαχαίρι.Μόλις έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο , οι χούλιγκανς εξαφανίστηκαν.Η κυκλοφορία στη λεωφόρο Αλεξάνδρας έχει αποκατασταθεί.Να θυμήσουμε πως επεισόδια μεταξύ χούλιγκανς των δύο ομάδων είχαμε και χθες και υπάρχουν φόβοι για δημιουργία νέας βεντέτας μεταξύ τους.

1 σχόλιο:

  1. Δεν ντρέπεστε λίγο βάρβαροι Παναθηναικοί. Τι σας φταίνε οι ΑΕΚτζήδες?

    Μια γαρδένια η καρδιά μου, κι όμως άντεξααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.