Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Επίθεση με εκφράσεις... πεζοδρομιου του Μειμαράκη στη Βουλή

Επίθεση με πρωτοφανείς εκφράσεις του Ευάγγελου Μεϊμαράκη κατά του βουλευτή του ΛΑΟΣ, κου Κοραντή, πριν λίγο, στη Βουλή. Με φρασεολογία πεζοδρομίου και λέξεις όπως "παλιομαλάκα", "αλήτη" και "περιθωριακε"...




ο πρώην υπουργός άμυνας επι κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας, σόκαρε όλους τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα της Βουλής, που διερευνα το σκάνδαλο για τα εξοπλιστικά.

Σύμφωνα με πληροφοριες του planet-greece, ο Ε. Μεϊμαράκης, αναίτια επιτέθηκε με πρωτάκουστες στου ελληνικο κοινοβούλιο εκφράσεις όταν ο κος Κοραντης του είπε... καλημέρα!

Προφανώς ο κύριος Μεϊμαράκης βλέπει στο πρόσωπο όλων των βουλευτών του ΛΑΟΣ τον Γιώργο Καρατζαφερη κι έχει αποφασίσει να υιοθετήσει το δικο του, πρωτότυπο... στυλ στις κατ' ιδίαν συνομιλίες τους.

Βέβαια, αυτο που αγνοεί ή δε θυμάται ή ξέχασε εν τέλει ο κύριος Μεϊμαράκης, είναι ότι μίλησε έτσι σε έναν άνθρωπο που ο ίδιος ο Καραμανλής είχε τοποθετήσει στη θέση του αρχηγού της ΕΥΠ επί 5 συναπτα έτη!

Η ιστορία δεν έμεινε στην πρωτη επίθεση, αλλά είχε και συνεχεια. Ο Ιωάννης Κοραντής παρέδωσε επιστολή διαμαρτυριας στον πρόεδρο της Βουλής, ενώ στον καυγά επενέβησαν βουλευτές για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, όπως ο κύριος Καμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.