Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Την πλήρωσε η ΑΕΚ εξαιτία των ανεγκέφαλων εγκάθετων εχθρών της.

 Την αυστηρότερη ποινή που έχει επιβληθεί ποτέ στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία πέντε χρόνια επέβαλε ο αθλητικός δικαστής στην ΑΕΚ,εξαιτίας...


των ψευτοαεκτζήδων που εισέβαλαν στο γήπεδο και προκάλεσαν τα επεισόδια στον τελικό κυπέλλου με τον Ατρόμητο.Αν διαβάσει κανείς την ποινή , καταλαβαίνει πως όλα έγιναν εσκεμμένα από εχθρούς της ΑΕΚ προκειμένου να αγωνιστεί η Ένωση χωρίς φιλάθλους στους αγώνες των πλεϊ οφ.Η ποινές είναι τρεις αγωνιστικές και πρόστιμο 292.500 ευρώ στην «Ένωση», που θα δώσει χωρίς κόσμο τα δύο εναπομείναντα εντός έδρας ματς των πλέι οφ
απέναντι σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, όπως επίσης και το πρώτο της ματς την επόμενη περίοδο.  Παράλληλα απαγορεύτηκε στην ΑΕΚ η μετακίνηση των οπαδών της για το υπόλοιπο της περιόδου.
Ο Ατρόμητος τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές, ποινή που θα εκτίσει την επόμενη σεζόν αφού δεν έχει πλέον υποχρεώσεις, καθώς και με πρόστιμο 60.000 ευρώ. Παράλληλα έγινε επίπληξη στον προπονητή των Περιστεριωτών, Γιώργο Δώνη, και υποχρεούται να ανακαλέσει τις δηλώσεις του εντός 15 ημερών μέσω μίας αθλητικής και μία πολιτικής εφημερίδας.Μεταξύ μας την αλήθεια είπε ο άνθρωπος.
Οι ποινές που επιβλήθηκαν είναι εφέσιμες και αναμένονται έντονες αντιδράσεις από τις δύο ομάδες.
 alt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.