Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ο Βγενόπουλος πούλησε στους Τούρκους όλο τον τεχνικό εξοπλισμό της τεχνικης βάσης της Ολυμπιακής

Η Τεχνική Βάση της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ είχε έναν κύκλο εργασιών εκατόν δέκα εννέα εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο και έκανε συντήρηση σε...



30 ξένες αεροπορικές εταιρίες. Σήμερα ο κύκλος αυτός έχει μειωθεί δραματικά και φυσικά με μεγάλες απώλειες θέσεων εργασίας για τον κλάδο των πτυχιούχων τεχνικών αεροσκαφών. Σε παλαιότερη ανάρτησή μας σας είχαμε ενημερώσει ότι πληροφορίες του planet-greece από πολύ έγκυρες πηγές, λένε πως ο Βγενόπουλος ψάχνει να βρεί αγοραστή για την τεχνική βάση της Olympic air. Έλληνες τεχνικοί με πτυχεία που δεν έχουν άλλοι τεχνικοί στον κόσμο μένουν άνεργοι ή μετατάχθηκαν σε θέσεις που δεν μπορούν να προσφέρουν το μαξιμουμ των ικανοτήτων.Η λέξη "ανάπτυξη" για την κυβέρνηση είναι άγνωστη,οπότε δεν ασχολείται μαζί τους.Το πιο εξωφρενικό όμως είναι πως μάθαμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο κύριος Βγενόπουλος πούλησε πριν από λίγο καιρό τον Τεχνικό Εξοπλισμό της Τεχνικής Βάσης της πρώην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ σε Τουρκική Εταιρία.Είναι γνωστό στον αεροπορικό κόσμο πως Ελληνικές και Τουρκικές εταιρίες δίνουν μάχη για την επικράτησή τους στην ΝΑ Ευρώπη,Μέση Ανατολή και Ασία.

5 σχόλια:

  1. Μπορείται να μας αναφέρετε την πηγή της πληροφορίας ώστε να την διασταυρώσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πηγές μας μάς δίνουν πληροφορίες με την προϋπόθεση την εχεμύθεια. Εάν έχετε αντιρρήσεις αγαπητέ φίλε-η για τις παραπάνω πληροφορίες είναι ευπρόσδεκτες να δημοσιευθούν, όπως δημοσιεύθηκε και το σχόλιό σας. Αλλά συγγνώμη, τις πηγές μας δεν τις αποκαλύπτουμε ΠΟΤΕ εκτός κι αν πρόκειται για αναδημοσίευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε το ανακοίνωσαν οι τεχνικοί με δελτίο τύπου και δεν τους διέψευσε κανείς.Μπες στο site της ΕΠΤΑΟΑ να δεις.Θα δώσουν και συνεντευξη τυπου γι αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ότι ανακοινώθηκε από την ΕΠΤΑΟΑ είναι γεγονός.
    Το γιατί δεν διαψεύσθηκε είναι άλλο θέμα. Αυτά πάντως είναι κροκοδείλια δάκρυα και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Το πουλί έχει πετάξει από καιρό για όλες τις ειδικότητες της πρώην ΟΑ και είναι κρίμα για τους Μηχανικούς και για τους Πιλότους που δεν είδαν την καταιγίδα να έρχεται και πέρασαν από μέσα. Το ανταλλακτικά και γενικά όλα τα περιουσιακά στοιχεία της ΟΑ τα εκποιεί ο εκκαθαριστής με Δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό.
    Ρίξτε μια ματιά στο site: www.ethnikikefaleou.gr και θα έχετε σωστές πληροφορίες χωρίς να αποκαλύψετε τις πηγές σας. Η σωστή δημοσιογραφία απαιτεί διασταύρωση πληροφοριών και στοιχείων.
    Τώρα το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βρε παιδια ο βγενοπουλος λαγος ηταν, τον εβαλε η κυβερνηση για να ξεφορτωθει την ολυμπιακη, (εφοσον δεν εβρισκε αξιοπιστο αγοραστη) σιγα μην εδωσε λεφτα στο κρατος!!! μαλλον του δωσανε για να την παρει!!!
    ευτυχως που ειπε ΤΟ "ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.