Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ανακοίνωση των εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ."Τα πάντα -όλα"


Και οι εργαζόμενοι στην ΕΥΔΑΠ δηλώνουν την αντίθεσή τους στις προθέσεις τις κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσουν την εταιρία.Διαβάστε την ανακοίνωσή τους:


Μάιος  2011

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ - ΟΛΑ!
Στο όνομα της «εξόδου από την κρίση», η Κυβέρνηση επιβάλει πολιτικές που για άλλη μια φορά καλούνται να πληρώσουν «το μάρμαρο» οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, ενώ οι έχοντες και κατέχοντες παραμένουν στο απυρόβλητο. Νέα φοροεπιδρομή, νέες μειώσεις μισθών, νέες μειώσεις των κοινωνικών δαπανών, νέες μειώσεις στις δημόσιες επενδύσεις. Μάλιστα δεν τους φτάνουν μόνο αυτά, μιλάνε απρόκλητα και για ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ στον ευρύτερο δημόσιο τομέα (μέσω μετατάξεων), ενώ οριοθετούν χρονικά το πλήρες ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.
Στο όνομα της «εισροής κεφαλαίων και των επενδύσεων» παραδίδουν πλήρως στους ιδιώτες στρατηγικούς τομείς της Ελληνικής οικονομίας όπως ο ΟΤΕ, το ΤΤ, τα λιμάνια, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ο ΟΠΑΠ ενώ παραδίδουν στους ιδιώτες την διαχείριση κοινωνικών αγαθών όπως είναι το ΝΕΡΟ και η ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Η απάντησή μας σε αυτή την πολιτική είναι μία και ξεκάθαρη.
Όχι στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου
Το νερό είναι φυσικό αγαθό
δεν πωλείται
Βρίσκεται σε ανεπάρκεια και δεν είναι παραγόμενο προϊόν. Σήμερα, μπορούμε και απολαμβάνουμε νερό οικονομικό και ποιοτικό χάρη στη ΔΗΜΟΣΙΑ και  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΔΑΠ που το διαχειρίζεται.
Η διαχείριση του φυσικού αυτού αγαθού δεν μπορεί και δεν πρέπει να περάσει στα χέρια διεθνών ή ντόπιων κερδοσκόπων.
Εμείς οι εργαζόμενοι στην Ε.ΥΔ.Α.Π. δεν θα δεχτούμε με κανένα τρόπο την παραχώρησή της σε στρατηγικό επενδυτή ή την παραχώρηση του μάνατζμέντ της σε ιδιώτες. Θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για :

Ε.ΥΔ.Α.Π. ΔΗΜΟΣΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ
ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
ΓΙΑ  ΤΗΝ ΟΜ.Ε. - Ε.ΥΔ.Α.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.