Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Δεν χειρουργούν στο Π.Ν. Ιωαννίνων λόγω έλλειψης υλικών!

Στα μισά της προηγούμενης βδομάδας και ύστερα από την αποκάλυψη του Epiruspost.gr ότι περιορίζεται ο αριθμός των χειρουργείων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, ο Διοικητής του Νοσηλευτικού Ιδρύματος διέψευδε...



με γραπτή του επιστολή την είδηση. Μάλιστα υποστήριζε ότι το σχετικό μας δημοσίευμα ήταν συκοφαντικό. Ακολούθησε τις δύο επόμενες ημέρες ένα μπαράζ δηλώσεων, τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών, στις οποίες ο κ. Κωσταράς επαναλάμβανε ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα μείωσης του αριθμού των χειρουργείων, ούτε φυσικά υπήρχε ζήτημα έλλειψης υλικών.

Φυσικά στο ίδιο διάστημα ο διοικητής του Νοσοκομείου δεν απάντησε σε πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα που τέθηκαν από το Epiruspost.gr και για τις αναβολές χειρουργείων και για τις ελλείψεις υλικών.
Αν δεν υπήρχαν οι απαγορεύσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.