Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Κοτσιανικούλης: ζωντανός από φοβερό τροχαίο

Άγιο είχε ο παίχτης του ΠΑΟΚ, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ενεπλάκη σε τροχαίο κι αμέσως μετά τυλίχθηκε στις φλόγες...





Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, προφανώς λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος και έπεσε σε κολώνα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών, στο ύψος της Καρδίας, λίγο μετά τις 10.00 το βράδυ.

Το αυτοκίνητό του έπιασε φωτιά, όμως ο ίδιος κατάφερε να απεγκλωβιστεί έγκαιρα, έχοντας μόνο κάποιες αμυχές, όντας ωστόσο εμφανώς σοκαρισμένος από το ατύχημα.

Στον τόπο του ατυχήματος έσπευσε αμέσως ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος μένει κοντά στην περιοχή, όπου έγινε το τροχαίο και δέχθηκε το τηλεφώνημα του Κουτσιανικούλη.
Παράλληλα, άμεση ήταν η ενεργοποίηση των δυνάμεων της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής που έσβησε τη φωτιά, ενώ έσπευσε και ασθενοφόρο, προφανώς για προληπτικούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.