Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Δημαράς ανήρτησε πανό στην είσοδο της Βουλής - χοντρά επεισόδια με αστυνομικούς και φωτορεπόρτερ

Συνθήκες που παραπέμπουν σε πρακτικές που ακολουθούσε η Χούντα επικράτησαν πριν λίγα λεπτά στην είσοδο της Βουλής. Ο πρόεδρος του κόμματος "Άρμα Πολιτών", Γιάννης Δημαράς, με τον επίσης βουλευτή Βασίλη Οικονόμου, ανήρτησαν πανό που έγραφε...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ planet-greece



"Η Ελλάδα δεν Πωλείται. Ναι στην ομοψυχία, όχι στην συνενοχή". Αμέσως, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι τους ανάγκασαν να κατεβάσουν το πανό ενώ επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους και φωτογράφους προκειμένου να μην τραβήξουν την παραμικρή φωτογραφία από την διαμαρτυρία των βουλευτών.

Ο Οικονόμου φώναζε "πραιτοριανοί..." ενώ οι αστυνομικοί απομάκρυναν με σπρωξίματα τους δημοσιογράφους και τους ρεπόρτερ από το σημείο. Βεβαια, ο φακός του planet-greece πρόλαβε να απαθανατίσει αυτό που ΚΑΝΕΙΣ δεν ήθελε να βγει στη δημοσιότητα.

Τώρα το πανό το τοποθέτησαν στην πίσω πλευρά της Βουλής, εκεί όπου συνήθως γίνονται οι δηλώσεις των πολιτικών.

Πριν λίγο ο Γιάννης Δημαράς εξέδωσε σκληρή γραπτή ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: Ο Πρωθυπουργός συμπεριφέρεται σαν Λουδοβίκος. Καλεί στο Μέγαρο Μαξίμου να ακούσει Πολιτικούς Αρχηγούς και απόψεις αλά κάρτ".

4 σχόλια:

  1. Congratulations to those two brave politicians.
    What about the other .. patriots of the greek Parliament....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΡΙΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ;
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΕ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΟΥΠΕΡ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΚΑΙ . . . ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ - ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
    ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΡΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΩΤΙΑ ΚΙ ΑΤΣΑΛΙ ΡΕ!!! ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ; ΟΙ ΚΛΕΨΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΧΟΥΝ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΟΤΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ! 350 ΔΙΣ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΚΑΙ 280 ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ... ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΓΩ ΕΓΩ(!?) ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΩ ΚΙΟΛΑΣ! ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ! ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ. ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΗ ΤΟΥ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε με την ανάρτηση "ΦΩΤΙΑ ΚΙ ΑΤΣΑΛΙ", συμφωνούμε απόλυτα στις απόψεις μας απλά τις εκφράζουμε με διαφορετικά λόγια. Ναι, δεν επικροτούμε ούτε τις βρισιές αλλά ούτε και τις κλεψιές που έκαναν αυτοί. Και δεν πρόκειται να τα υιοθετήσουμε γιατί διαφορετικά θα γίνουμε όμοιοί τους, και, ευτυχώς, η παιδεία μας και η ανατροφή μας απέχει έτη φωτός από αυτούς που όλοι μαζί στηλιτεύουμε. Σε ευχαριστούμε πολύ για τις επισημάνσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.